tiistai 12. toukokuuta 2015

Ryhmänäyttely Haapavedellä 3.5.2015

Tällä kertaa suuntasimme ryhmänäyttelyyn Haapavedelle ryhmänäyttelyyn, tuomarina siellä Hannele Jokisilta. Mukaan ilmoitettu Lilli avoimeen luokkaan ja Iinu pentuihin. Koiria oli ilmoitettu 12 aikuista ja 1 pentu. Lilli keräsi koko potin avo1,sa,pn1,serti ja ROP :) Iinu pentuluokassa kp ja taas ainoana pentuna ROP pentu. Iinu esiintyi hienosti, ainoa että tuomarin sadetakki vähä hirvitti, oli todella kylmä ja sateinen ilma. IInu sai todella hyvän arvostelun. Ryhmäkehiä odottelimme 3,5 h, kylmä oli. Onneksi pääsimme kennel Magicstream´s Sirkka leinosen luokse lämmittelemään vähäksi aikaa. Ryhmissä ei sijoitusta. Näyttelyn jälkeen taas abc:n mättöä :) Kiitos Minna Yrjänheikki taas matkaseurasta :)

Iinun arvostelu: Erinomainen tyyppi. Erittäin lupaava kokonaisuus. Hyväpää. Tyypillinen kaula ja selkälinja. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Keskivahva luusto. Hyvä runko. Lupaava karva. Erittäin lupaavat liikkeet.

Seuraavaksi ohjelmassa Piteån kr näyttely jonne lähdemme Rocbee Waikiki "Pepin" kanssa 17.5. Sittten Lilli on ilmoitettu taipumuskokeeseen 13.6 Ylitorniolle. Niistä kirjoittelen sitten. Yritän ryhdistäytyä kuvien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti