maanantai 29. elokuuta 2016

Näyttelyitä, taipumuskokeita, sorsastusta

Seuraavaksi meillä oli ohjelmassa rn näyttely 30.7 Kärsämäellä, tuomarina Tuula Pratt. Mukaan oli ilmoitettu Peppi ja Iinu, ilma oli todella lämmin ja kostea :) Iinu sai tuloksen eri,3, tuomarin mielestä vaaleat silmät häiritsevät ilmettä ja onhan se valitettavasti niin, ja pään linjoista oli myös sanomista kuten myös niukasta turkista. Peppi olikin sitten pn1, ROP :)

Suvimetsän Autumn Mind " Iines" sitten 6.8 taipumuskokeessa Petäjävedellä Spa1, tuomarina Olavi Nurmiranta, totttelevaisuudessa on Iineksen kanssa hieman hiomista vielä, laajahakuinen samoin kuin veljensä Sisu ( athletic Bodyguard ) Ja 13.8 Iines rn näyttelyssä Seinäjoella, tuomarina Paavo Mattila, Iines pn1, serti, VSP :) Iineksen ensimmäinen serti, siittä se aukesi sertitili!

Sijoitusnarttuni Suvimetsän Always On My Mind " Iinu" 13.8 Iin taipumuskokeessa Spa1, tuomarina Virpi Väisänen, mahtavuutta Kiitos Satu kun veit Iinun kokeeseen :)

Nyt on siis A- pentueesta Athletic Bodyguard "Sisu" ja Sijoitusnarttu Always On My Mind "Iinu" sertejä vaille suomenmuotovalioita kunhan saavuttavat ensin 2 vuoden iän 23.9. A-pentueesta 3 on päässyt käytännön metsälle ja mikäs sen mukavempaa kuultavaa. Suvimetsän Alfa Romeo " Huti" Suvimetsän Athletic Bodyguard "Sisu" ja S Autumn Mind "Iines". Elikkäs kiva pentue, jos aletaan nyt miettimään ja arvioimaan pentuetta. Kivat rakenteet, luonteet sellaiset että kelpaa metsästää ja muutenkin taspainoiset luonteet. S Annabella lonkat E/E muilla 4 kuvatulla terveet onneksi, kellään ei ole ollut allergioita tai korvien kanssa ongelmaa. Parilla sisaruksella hieman pehmeyttä luonteessa, mutta ei minusta liiaksi asti. Eli kaikinpuolin olen tyytyväinen :)

Sisu saaliiden kanssa, kaikki noudettu hienosti käteen.


Iines oli noutanut hienosti tavin veeneestä.


Suvimetsän Britney Spears 8kk ( Wild Fellow´s Moonlight Shadow- Rocbee Waikiki)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti