keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kuulumisia!

Heippa! Pitkästä aikaa kuulumisia, jäänyt vähän tämä blogin kirjoittaminen.  Janen kans käytiin joulukuussa messarissa, tuloksena pe eri3, la eh, ja su eri. Kasvattaja Marjo esitti Janen pe ja su. Sitten olikin Kajaani kv 13.1, sinne oli minun kasvatteja ilmoitettu 4 kpl ja haaveena esittää ensimmäinen kasvattajaluokka. Tuloksia, S Brad Pitt pu4,vasert, S Christina Aguilera eh, S Athletic Bodyguard eri ja S Always On My Mind eri, sa ja kasvattajaluokka 2 kp,olen tyytyväinen tuloksiin.

Sitten Sylvi, en muista olenko Sylvistä kirjoittanut,mutta minulla on Vainikaisen Nooran ( kennel Synnystorm) kanssa yhteisomistuskoira Rocbee A Synnystorm At Springwoods " Sylvi" syltty  🙂 Sylvi haluttiin sen erinlaisen ja mielenkiintoisen sukutaulun takia eli Sylvin sukujuuret tulevat pääosin ruotsista Ta wei' s kennelistä. Sylvi on ollut Kajaanin nly asti meillä,Sylvi Kajaanissa eri1,sa. On aiheuttanut meillä vähän hämmennustä karkailemalla takapihan aidasta ja saamalla Janen siihen mukaan, nyt koirat ovat ehkä kesään asti takapiha kiellossa 🙂Kunnes lumet sulavat. Saavat ulkoilla remmissä ja kelistä ja päivästä riippuen ulkotarhassa. Meillä koirat pääsevät monta kertaa viikossa revitteleen metsään  irti, se on sitä koiran elämää  🙂

Walesiporukalla oli tapaaminne treenien merkeissä 25.3, minä olin Sylvin kans mukana. Treenattiin Sylvin kans käsikosketusta, joka on hyvä taktiikka aloittaa koulutus siihen että damit ja linnut tulisi käteen jossain vaiheessa. Opiskeltiin myös sitä miten koira koulutetaan pysymään vasemman jalan vieressä kun on kysymys spanielimetsästyksestä. Lopuksi paistettiin makkarat nuotiolla,kiva päivä oli! Jatketaan harjoituksia! Seuraava näyttely Sylvin ja Pepin kanssa 8.4 kajaani rn.

Ihanaa ke

Käsikosketusta!

Tässä koko porukka walesi ihmisiä!i

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti